Excursies

Leren fotograferen op locatie


Knoester Fotografie geeft ook fietsexcursies in het Leekstermeergebied. Tijdens deze excursie leer je fotograferen in de praktijk en leer je het landschap lezen. De excursie staat onder leiding van Peter Knoester, fotografiedocent en landschapsgids, zelf ook woonachtig in dit gebied.

Thema van de excursie is de landschappelijke verandering in het Westelijk Leekstermeergebied, grofweg het gebied tussen Midwolde, Leek en Leutingewolde.
Wil je meer weten over wat je in dat landschap ziet en wil je dat graag goed op foto’s vastleggen, dan is dit de goede excursie!

De fietsexcursie begint en eindigt bij Restaurant Cnossen Leekstermeer. Van daaruit wordt een kleine 10 kilometer gefietst, waarbij op diverse plekken wordt gestopt om samen foto’s te maken en te kijken naar sporen in het landschap van vroeger en van nu. Je leert dus fotograferen en je leert over het gebied.

De excursie is voor iedereen geschikt, voor beginners en voor meer gevorderden. Het bedienen van de camera (waar zit wat) wordt bekend verondersteld.

Duur: ca. 2,5 uur
Aantal deelnemers: 1-4
Kosten: bij 1-2 mensen: € 30,- p.p.; bij 3-4 mensen: € 25,- p.p
Data: In onderling overleg – Neem contact via de mail

© 2024 Knoester Fotografie.
Vormgeving: Tieme Dekker Grafische vormgeving